Wanneer het huren van een auto zinvol is

Voor veel mensen is het huren van een auto alleen mogelijk wanneer ze worden achtergelaten zonder toegang tot hun eigen auto of vrachtwagen. Ze huren een auto als ze vliegen of ergens naartoe gaan voor zaken of plezier. Ze zijn gedwongen om een ​​auto te huren als ze een ongeluk hebben gehad, of als hun voertuig problemen heeft met de service. When you loved this article and you wish to receive details about bestelbus huren geleen kindly visit the web-site. Het is een feit dat er veel andere momenten zijn waarop het huren van een voertuig logisch is. Zoveel zin dat de huurauto in sommige gevallen uiteindelijk voor zichzelf kan betalen.

* U maakt een lange reis met het gezin en maakt zich zorgen dat uw 10 jaar oude minibus niet aan de taak voldoet. Niets kan een zomervakantie sneller bederven dan autopech. Het kost een zware ervaring om kostbare tijd te verspillen aan het vinden van een betrouwbare monteur in de badplaats 500 mijl van huis. Je kunt van dat risico af door een auto te huren.

* Uw geleasde voertuig nadert zijn kilometerlimiet en de lease verloopt nog geen maand. Leaseboetes voor overmatige kilometers kunnen variëren van $ 0,05 per mijl tot $ 0,20 per mijl. In plaats van die 200 mijl zakenreis in je leaseauto te maken, koop je $ 30 en huur je een auto; het zal zichzelf in feite verrekenen met buitensporige kilometers.

* U bent van plan om uw 4 jaar oude auto te verkopen, maar niet voordat u terugkeert van uw jaarlijkse familiecamping. In dit voorbeeld moet u niet alleen rekening houden met de mijlen die u moet afleggen, maar ook met de extra slijtage van het rijden op achterwegen die u zult vermijden.

* Je zoon of dochter is net klaar met zijn eerste jaar op de universiteit en heeft een behoorlijke hoeveelheid 'spullen' verzameld die niet passen in de familiesedan. Als u geen rondrit wilt maken, laten veel autoverhuurbedrijven geen enkele reis gratis toe. Zorg ervoor dat u bevestigt dat er geen extra kosten zijn voor eenrichtingsverhuur voordat u boekt.

* Je beste vriend van de middelbare school vliegt met haar gezin van 4 uit om jou en je gezin van 3 te bezoeken en je praktische wagen niet zo praktisch te maken, althans voor het lange weekend dat ze in de stad zullen zijn.

* U hebt een verkoopgesprek bij een bedrijf dat zich op meer dan 200 kilometer van uw huis bevindt. Je hebt de mogelijkheid om je SUV te besturen die 20 mijl per gallon snelweg haalt, of een auto te huren die meer dan 30 mijl per gallon haalt. Met gasprijzen die $ 3,00 per gallon naderen, is het logisch om een ​​auto te huren voor de dag.

Er zijn tal van andere voorbeelden wanneer het besturen van een huurauto verstandiger is dan het besturen van uw auto. Het belangrijkste punt is om te stoppen met het overwegen van autoverhuur alleen als een laatste redmiddel om alleen te worden gebruikt wanneer u op vakantie bent en wanneer uw auto in de winkel is. Het verwijderen van deze mindset bespaart u geld, zowel op korte als lange termijn.